ULUSLARARASI KIRGIZİSTAN ÜNİVERSİTESİDEN ZİYARET !

Üniversitemizi ziyarete gelen Uluslararası Kırgızistan Üniversitesini temsilen sayın Rektör Yardımcısı Baatyrbek Rysbekovich AKYLBEKOV, Uluslararası İlişkiler Ofisini ziyaret edip hediyelerini takdim ettikten sonra, Genel Koordinatörümüz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Leyla Harputlu' nun makamında ağırlanıp Mevlana Değişim Programı kapsamında imzalanan ikili anlaşmanın içeriğinin genişletilmesi, protokole gelecek akademik yıl için daha fazla program eklenmesi, ikili işbirliklerimizin artırılması, TÜR-ÜNİB’e Üniversitemizin de katılması için görüşmeler yapıldı, Üniversitemizde Kırgızistan Manas Destanı Araştırma Merkezinin kurulması ile ilgili teklif görüşüldü. Genel Koordinatörümüz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Leyla Harputlu, Mevlana Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Koray KAYA ve Mevlana Öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çekildi.