DUYURU YENİ !!! FARABİ EVRAKLARININ TESLİM TARİHİ 5 MAYIS 2017 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR.

2017-2018 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı kapsamında başvuru yapan ve tercih ettiği üniversiteler tarafından kabul edilen öğrencilerimiz, (tıklayınız) aşağıda belirtilen belgeleri  https://uio.alanya.edu.tr/farabi-programi/gerekli-belgeler  linkinden indirip, elektronik ortamda doldurarak 05.05.2017 Cuma gününe kadar kayıtlı olduğu bölümün farabi bölüm koordinatörlüğüne teslim etmelidir. Öğrencilere ait evraklar, Dekanlık ve MYO Müdürlükleri kanalıyla 09.05.2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanlığına ulaştırılmalıdır. Teslim edilmesi gereken belgeler aşağıda belirtilmiştir

* Öğrenci Başvuru Formu (2 adet hazırlanmalı, fotoğraf yapıştırılmalı, bölüm koordinatörü ve öğrenci tarafından imzalanmalıdır.)

* Öğrenim Protokolü (4 Adet Güz, 4 Adet Bahar dönemi için hazırlanmalı, öğrenci ve bölüm koordinatörü tarafından imzalanmalıdır. Öğrenciler Bölüm koordinatörü gözetiminde, başta zorunlu dersler olmak üzere, ilgili dönemlerde alınacak kredi sayısı kadar, tercih ettiği kurumun müfredatından ders seçmelidir.)

* Öğrenci Bilgi Formu (2 adet hazırlanarak öğrenci tarafından imzalanmalıdır.)

* Öğrenci Beyannamesi  (2 adet hazırlanarak öğrenci tarafından imzalanmalıdır.)

* Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 adet hazırlanmalı, IBAN numarası tam olarak belirtilmeli ve öğrenci tarafından imzalanmalıdır.)

* SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, Kamu veya Özel Teşebbüste olmadığını gösteren belge (1 adet, SGK’dan ya da e-devletten temin edilmelidir.)

* Çalışma Bildirim Evrakı (2 adet hazırlanmalı ve öğrenci tarafından imzalanmalıdır.)

* Halk Bankası Alanya Şubesi nezdinde hesap açtırılarak, verilen IBAN numarasının (hesap cüzdanında kimlik no ad soyad ve IBAN numarasının bulunduğu sayfa), 3 adet fotokopisi farabi bölüm koordinatörlüğüne teslim edilmelidir.

Not: Kabul mektubu henüz temin edilmeyecektir. Feragat dilekçeleri de ilgili linkten indirilerek ulaştırılmalıdır.