2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KAZANANLAR LİSTESİ (GÜNCEL)

1. Kazanan adaylar öncelikli puanlama ve tercih esasına göre yerleştirilmiştir.

2. Adayların yerleşiminde %10 Ülke kotası uygulanmıştır.

3. Yurtdışından kayıt için gelecek adaylardan, kabul mektubu talep edenler, alkuyos@alanya.edu.tr adresine mail atmaları durumunda mektupları mail adreslerine postalanacaktır.

4. Kayıtlar, 31.08.2020- 04.09.2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilecektir. (Yurtdışından gelecek adaylar için irtibata geçmeleri durumunda süre istisnası sağlanacaktır.)

5. Adaylar ön kayıtlarını gerçekleştirebilmek için ilk dönem katkı paylarını yatırmalı ve dekontunu kayıt sırasında ibraz etmelidir. Aksi halde kayıt süreci başlamayacaktır.

6. Süreçle alakalı her türlü soru ve itiraz için alkuyos@alanya.edu.tr ulaşılacak olup, haricen yapılan itirazlar ve aramalar dikkate alınmayacaktır.

7. Spor Bilimleri Fakültesinin özel yetenek sınavına girecek  aday öğrenciler ileri bir tarihte ilan edilecektir.

• Kazanan Adaylar listesini görmek için tıklayınız..

• Kayıt için gerekli belgelere ulaşmak için tıklayınız..

• Katkı payı tutarlarına ulaşmak için tıklayınız..

• Yerleştiğiniz bölümlerdeki yabancı uyruklu öğrenci akademik birim temsilcilerini görmek için tıklayınız..

• Üniversitemizle ilgili bilgi ve görsellere ulaşmak için tıklayınız..​

• Banka Bilgileri

• Hesap Adı: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Strateji Geliştirme D

• Şube: TC Halkbankası A.S. Alanya Şubesi

Şube Kodu: 571 Alanya/Antalya Şube

IBAN: TR53 0001 2009 5710 0016 0001 34

Not: Açıklama kısmına ad-soyad/bölüm/ülke  bilgileri yazılmalıdır.

Kayıt Yeri: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Girişi

İletişim: alkuyos@alanya.edu.tr