2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU ÜÇÜNCÜ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

1. Kazanan adaylar öncelikli puanlama ve tercih esasına göre yerleştirilmiştir.

2. Adayların yerleşiminde maksimum %50 Ülke kotası uygulanmıştır.

3. Kabul mektupları en geç salı gününe kadar mail adreslerine postalanacaktır.

4. Kayıtlar, 30.09.2020- 02.10.2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilecektir. (Yurtdışından gelecek adaylar için alkuyos@alanya.edu.tr adresinden irtibata geçmeleri durumunda süre istisnası sağlanacaktır.)

5. Süreçle alakalı her türlü soru, hata bildirimi ve itiraz için alkuyos@alanya.edu.tr ulaşılacak olup, haricen yapılan itirazlar ve aramalar dikkate alınmayacaktır.

6. Spor Bilimleri Fakültesinin değerledirme sonuçları ön değerlendirme niteliğinde olup adayların kayıt için sporcu lisanslarını getirmeleri gerekmektedir. Aksi halde kayıtları yapılmayacaktır.

Kayıt Yeri: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi B Girişi

İletişim: alkuyos@alanya.edu.tr