2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU İKİNCİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

1. Kazanan adaylar öncelikli puanlama ve tercih esasına göre yerleştirilmiştir.

2. Adayların yerleşiminde maksimum %50 Ülke kotası uygulanmıştır.

3. Kabul mektupları en geç pazartesi gününe kadar mail adreslerine postalanacaktır.

4. Kayıtlar, 14.09.2020- 18.09.2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilecektir. (Yurtdışından gelecek adaylar için alkuyos@alanya.edu.tr adresinden irtibata geçmeleri durumunda süre istisnası sağlanacaktır.)

5. Süreçle alakalı her türlü soru, hata bildirimi ve itiraz için alkuyos@alanya.edu.tr ulaşılacak olup, haricen yapılan itirazlar ve aramalar dikkate alınmayacaktır.

6. Spor Bilimleri Fakültesinin değerledirme sonuçları ileri bir tarihte ilan edilecektir.   ​

Kayıt Yeri: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Girişi

İletişim: alkuyos@alanya.edu.tr