2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU DÖRDÜNCÜ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

1. Kazanan adaylar öncelikli puanlama ve tercih esasına göre yerleştirilmiştir.

2. Adayların yerleşiminde maksimum %50 Ülke kotası uygulanmıştır.

3. Kabul mektupları en geç salı gününe kadar mail adreslerine postalanacaktır.

4. Kayıtlar, 02.11.2020- 04.11.2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilecektir. (Yurtdışından gelecek adaylar için alkuyos@alanya.edu.tr adresinden irtibata geçmeleri durumunda süre istisnası veya şartlı online kayıt opsiyonu sağlanacaktır.)

5. Süreçle alakalı her türlü soru, hata bildirimi ve itiraz için alkuyos@alanya.edu.tr ulaşılacak olup, haricen yapılan itirazlar ve aramalar dikkate alınmayacaktır.

6. Spor Bilimleri Fakültesinin değerlendirme sonuçları ilerleyen tarihlerde ilan edilecektir.

7. Kayıt hakkından feragat eden adaylar olması durumunda, yedek adaylarla iletişime geçilecektir.

8. Kayıt tarihi içerisinde kayıtlarını gerçekleştirmeyen adayların kayıt hakları iptal olacak olup, ilgili kontenjana kayıt yaptırma hakkı sırayla yedek öğrencilere  geçecektir.

9. Yedek adaylar için boş kontenjanlar ve kayıt tarihleri ilerleyen günlerde ilan edilecektir.

• Kazanan Adaylar listesini görmek için tıklayınız.. (Liste bilgilendirme amaçlıdır. Adaylara gönderilen kabul mektupları esastır.)

Kayıt Yeri: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi B Girişi

İletişim: alkuyos@alanya.edu.tr